30/45-50-345     |     Coaching, tréning, mentálhigiéné a változásért, kibontakozásért.
Csoport
KÖSZI Életfonal – Életvezetési tábor
2015-05-08
0

KÖSZI Életfonal – Életvezetési tábor

Az életvezetEletfonal_2015_plakatési táborban tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről beszélgetünk őszintén és keresünk megoldásokat.

Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt.

Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok egy tavaszi, gyönyörű zöld környezetben, Piliscsabán.

***

Minden évben olyan izgalmas témát választunk a tábor mottójául, melyet kiscsoportos beszélgetéseken, vetélkedőkön dolgozunk fel közösen, személyes hangnemben.

 

A KÖSZI Életfonal tábor mottója 2015-ben:   Ég Veled!

Vesztettél már el barátot? Van, aki nagyon hiányzik, mert nincs már az életedben? Fájt már a búcsú egy otthontól vagy egy iskolától? Hagyott már el a szerelmed? Elbúcsúzni, elengedni sosem könnyű: beszéljük meg, keressünk megoldásokat együtt!

A szokott vidám hangulatban, izgalmas programokkal, éjszakai túrával, tánccal és aerobic-kal vár a 9. KÖSZI Életfonal tábor!

Eletfonal_csapatosszerazo2 Eletfonal_csapatosszerazo3Eletfonal_csapatosszerazo1 Eletfonal_csapatosszerazo4 Eletfonal_csapatosszerazo5 Eletfonal_Eletvezetesi tabor Eletfonal_jatek Eletfonal_kiscsoportban Eletfonal_kiscsoport zaras Eletfonal_kiscsoport zaras2