30/45-50-345     |     Coaching, tréning, mentálhigiéné a változásért, kibontakozásért.
Coaching
Coaching a FEL!konf-on – konferencia a felelős fiatalokért
2016-03-22
0

Coaching a FEL!konf-on:   konferencia a felelős fiatalokért

Újabb örömteli felkérés ért: egyéni coachingokkal támogatok egy színvonalas, fiataloknak szóló konferencia résztvevőit. Számomra is fontos személyes ügy a társadalmi felelősségvállalás kérdése: életemet több szinten végigkíséri az önkéntes munka, amely során egy karitatív közösséget (Pálferi Karitász) is elindíthattam.

Nagy lehetőség ez a konferencia azoknak, akik szeretnének többet tenni magukért és környezetükért, egy elégedettebb, tartalmasabb életet élve!

*****

A program meghívója, részletei:

FEL-Konf_Konferencia a felelos fiatalokért

* Vajon észreveszed a körülötted élő embereket, vagy csak továbbsétálsz?

* Mit teszel azért, hogy másoknak jobb legyen?
* Szeretnél egy olyan társadalom részese lenni, ahol szereped és felelősséged van?
* Elég bátor vagy ahhoz, hogy a változás érdekében konkrét lépéseket tegyél?

Minden kicsiben, velünk és bennünk kezdődik! Csepp vagy a tengerben és minden csepp számít!

Légy jelen, légy aktív, vállalj felelősséget magadért és a környezetedért! Gondolkodjunk, alkossunk és tegyünk közösen április 23-án és 24-én – ez a FEL!konf, egy konferencia a felelősségvállalásért.

Az ÉrMe Alapítvány, az ÉrMe Junior Klub és a KEVE Y összefogásában egy két napos rendezvényre hívunk Benneteket. Részvételi szándékodat 2016. április 17-ig jelezd az alábbi űrlapon.

HOL?   Rézkígyó Kávézó (1061 Budapest, Paulay Ede utca 15.)
MIKOR?   2016. április 23-24., 8:30-tól
PROGRAM:   http://ermejunior.ermehalo.hu/FELkonferencia_program_v1f.pdf
REGISZTRÁCIÓ  és  FACEBOOK ESEMÉNY.

A FEL!konfon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A rendezvényre 16-25 éves fiatalok jelentkezését várjuk.
Ha kérdésed van, írj a felkonf@gmail.com e-mail címre.
Jelentkezési határidő: április 17.

Miről lesz szó?
FELelős fiatalokról, olyanokról mint amilyen te is vagy! Emellett szó lesz még a keresztény érték alapú vállalkozásokról és a generációk közötti értékes együttműködésről.

Mivel készülnek a szervezők?
A konferencia első napján többek között Tapolyai Emőke és Hamar Dávid tartanak interaktív előadásokat, olyan témákban, melyek biztosan felkeltik érdeklődésedet! Lesz még vitaszínház, művészeti és intellektuális műhelyek, illetve táncház. A második nap a valódi aktivitásé a terep: Társadalmi felelősségvállalás a gyakorlatban Budapest minden pontján!

Mi a célunk?
A FEL!konf célja a fiatal felnőttek társadalmi felelősségvállalási lehetőségeinek népszerűsítése, a társadalmi felelősségvállalást elősegítő programok bemutatása, a résztvevők aktivizálása és a különböző x-y-z generációk közötti párbeszéd megnyitása. Az ÉrMe Junior Klub (ermejunior.ermehalo.hu) az ÉrMe üzleti hálózat részeként működő, keresztény vállalkozó kedvű fiatalok által és számára létrehozott társulat. A klub fő célkitűzése a vállalkozó kedvű fiatalok munka és felelősségvállalásának elősegítése és támogatása. Az ÉrMe üzleti hálózat hálót sző olyan emberek és szervezetek közé, akik az üzleti életben a keresztény alapértékeinek megtartásával vesznek részt, akik számára az üzleti életben kiválóság célja nem önmagában a siker és a profit, hanem a rászorulókkal való szolidaritás és az esélyegyenlőségnek a megteremtése. A KEVE Y Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának Y generációs csoportja, mely kéthetente szerdánként, közös reggelik formájában valósul meg a Kelet Kávéházban. A KEVE Y reggeliken a résztvevő fiatalok fontos és időszerű beszélgetéseket folytatnak a közösségüket és barátságukat is elmélyítve. (www.keve.org)