30/45-50-345     |     Coaching, tréning, mentálhigiéné a változásért, kibontakozásért.

Rólam

 

Coachként, csoportfacilitátorként, közgazdászként és mentálhigiénés szakemberként segítek a változás folyamatában, hogy megtaláld és kibontakoztasd álmaidat, képességeidet, kisebb-nagyobb céljaidat, hogy boldogabban, elégedettebben, kiegyensúlyozottabban élhess.

Szepesvári Orsolya
Szepesvári Orsolya

Széleskörű szakmai tudásom, önismereti tapasztalataim és támogató, érző-értő hozzáállásom révén fejlesztek, kísérek, vagyok jelen egyéni beszélgetésekben és csoportjaimban. Nézz körül, inspirálódj és tegyél lépéseket önmagad, céljaid, örömtelibb életed felé! Akár az itteni lehetőségekkel élve.

Segítem a változás folyamatát, hogy jobban megtaláld és megéld az utat önmagadhoz, céljaidhoz, életed kibontakoztatásához. Hogy elhiggyed, hogy képes vagy álmaidat megvalósítani, jól-létedért tenni és boldogabban élni. Mert lehet – személyes és sokak tapasztalata ez (néhányat nemsokára a ‘Kibontakozók’ menüpont alatt is olvashatsz).

       Történetem

       Hivatásom, hitvallásom

       Képzettségeim, tapasztalataim

Mindig is szerettem fejleszteni, a világot egy kicsivel is jobbá tenni. Ez a lelkesedésem egy irányban tudott tartós maradni: az emberek felé. Gyönyörködök életükben, kibontakozó útjukban, látható-láthatatlan szálakban, felső vezetésben. Ez olyannyira tevékenységem, hivatásom – több megerősítéssel is kísért – kulcsszava lett, hogy honlapomat is így neveztem el.

A kibontakozo.hu egyrészt összefoglalja segítő tevékenységeimet, szakmai profilomat, másrészt kibontakozó életutakkal, szép történetekkel és idézetekkel, linkekkel célom, hogy inspirációt, reményt, meghittséget és örömöt találhass. Az egyszerűbb, közvetlenebb, emberhangúbb kapcsolat érdekében itt a honlapon is tegező viszonyt használok.

És hogy mi minden tud kibontakozni? Erre az alábbi szóképet/szófelhőt szerkesztettem:

Kibontakozo_Szofelho