30/45-50-345     |     Coaching, tréning, mentálhigiéné a változásért, kibontakozásért.

Hivatásom, hitvallásom

 

Kibontakozás. Örömteli változás.

Örömteli változások kibontakozó életünkért.

Az ember onnan tudja meg, hogy megtalálta a hivatását, hogy nem gondolkodik többé arról, hogyan éljen, hanem elkezd élni.”  Thomas Merton

Ez a gondolkodás, útkeresés, feszítő tehetetlenség érzés szűnt meg számomra, amikor megtaláltam a fejlesztés, kísérés műfajában azt, amit jelenleg is csinálok.

Öröm és hála támogatnom kibontakozó életeket, kísérnem változásokat, látnom felfedezéstől, örömtől, büszkeségtől csillogó szemeket, ahogy az életkedv, harmónia, szeretet, életerő, (ön)bizalom növekszik, születik maguk és környezetük felé. Megerősítenek régi ismerőseim visszajelzései is, amikor váltásomat meghallva, első reakcióik: “Ez mennyire hozzád illik! Te pont ilyen vagy! Nagyon el tudlak benne képzelni!”.

“A régi egyiptomiak szerint amikor a lelkünk a mennyek kapujába ér, az istenek két kérdést tesznek fel és a válasz alapján dől el, hogy bebocsátást nyernek-e: * Leltél-e örömöt az életben? * Vittél-e örömöt mások életébe?”

„Az élet nem azt jelenti, hogy csak éljük túl valahogy a viharokat, hanem, hogy tudjunk táncolni az esőben!
Zene nélkül is tudjunk táncolni – a zene majdcsak megjön valahonnan.” Bagdy Emőke

Szeretném, ha minél többen egyre örömtelibb életet élhetnénk és zene nélkül is tudnánk táncolni – ebben igyekszem Téged is segíteni. Mindezt úgy, hogy megtaláld a Te saját működési módodat, hogy egyre inkább kompetensnek érezhesd magadat életedben, kérdéseidre saját válaszaid és utad felfedezésével.

Célom munkámmal, hivatásommal hozzájárulni, hogy minél többen boldogabban, elégedettebben, kiegyensúlyozottabban élhessenek önmagukkal és környezetükkelkibontakozó életükben.

Hiszem, hogy mindannyian tudunk változni, ha egy kicsit is akarunk. Ehhez elég először csak egy lépést megtenni. Ha ebben szívesen vennéd támogatásomat, örömmel várom megkeresésedet.

Értékek, amiket vallok:

Őszinteség, szabadság, felelősség, partnerség, bizalom, szeretet, tisztelet, elfogadás, nyitottság, együttműködés, fejlődés, bátorság, kockázatvállalás, tudatosság, becsületesség, hit, önfeledtség, önfelvállalás, türelem.

Alapfilozófiám / hitvallásom: 

Minden ember értékes – pusztán már a létezése miatt.

Minden ember jóra született.

Minden ember végső soron szeretetből jött és szeretetre vágyik.

Minden ember alapvetően, szíve mélyén jót akar – csak ezt nem mindig tudja megmutatni/megélni, vagy nem úgy, ahogy szeretné.

Megértéssel, rálátással, nyitottsággal a legtöbb külső (és belső) konfliktus, nehéz helyzet megoldható.

Mindenki tud változni, fejlődni – kortól, nemtől, hitrendszertől, stb. függetlenül. Csak egy icipicit akarni és tenni kell érte.

Minden helyzetben van változtatási lehetőség, egy apró lépés, amit megtehetek. Már (leginkább) azzal is, hogy én hogy vagyok benne. Ez pedig legtöbbször kifelé is hat.

Az élet ajándék, amit csak el kell fogadni és kibontani.

Örömteli változással egy örömtelibb életért.

1+1>2

Hiszek az emberekben, a mindannyiunkban benne lévő bölcsességben, jóságban és változtatási készségünkben.

Álmom az, hogy egyre inkább mély, tiszta vágyainkat követve kiteljesedjünk energiával feltöltő hivatásunkban és magánéletünkben, miközben önmagunkhoz, ill. egymáshoz szabadon, örömmel és szeretettel tudjunk kapcsolódni.

Úton vagyok, vagyunk. Hiszem, hogy élvezetes ez az utazás. Tapasztald meg Te is és légy örömteli utazó saját életedben!