30/45-50-345     |     Coaching, tréning, mentálhigiéné a változásért, kibontakozásért.

Vezetőképző kurzus – John Maxwell

 

Vezetőképző kurzus – John Maxwell

 

Pár éve elvégeztem egy vezetőképző tanfolyamot, amit akkor vállaltam, hogy továbbadom annak, akit érdekel. Ennek most eljött az ideje :).

 

Ha vezető vagy/leszel, fejlődnél ebben és kapcsolódnál hasonló célú, értékrendű remek emberekkel, akkor Neked is szólhat ez a különleges lehetőség:

 

Örömmel hívlak egy – mind munka terén, mind magán-, ill. közösségi életben – hasznos vezetőképző szeminárium-sorozatra.

 

A képzés intenzív és gyakorlatias, ugyanakkor jelentősen szemléletformáló, hitben mélyítő és cselekvésre ösztönző.
A sorozat hat modulból áll, mindegyikhez tartozik egy önálló munkafüzet, ami segíti a témák feldolgozását, követését.
Műfaja alapvetően előadás, néhány rövid egyéni feladattal – mindezt igyekszem interaktívvá tenni, kombinálva nagykörös/páros megosztással, beszélgetéssel is.

 

Nekem sokat adott a kurzus szakmailag és emberileg is, közeledve életcélomhoz. Anno 3 éven át tartott (félévente 2 nap) az Élő Ige Gyülekezet szervezésében, mely azzal a céllal indult, hogy minél több felekezetből elérje a lelkes és odaszánt keresztényeket, akik együtt szeretnék Isten országát építeni, ill. megfelelő gyakorlati felkészítést nyújtson az egyházban ma hiányzó területeken, elsőként a vezetők képzésében.

 

A vezetőképző tanfolyam összeállítója:  Dr. John. C. Maxwell keresztény coach/lelkész, a világ egyik legkeresettebb vezetőképző trénere (rendszeresen tart képzést a legnagyobb nemzetközi vállalatok vezetőinek, kormányoknak, ENSZ és további nagy üzleti/társadalmi szervezetek, egyházak vezetőinek – könyvei eddig több mint 21 millió példányban jelentek meg) http://en.wikipedia.org/wiki/John_C._Maxwell és www.johnmaxwell.com.
A nemzetközi programról: www.iequip.org és www.iequip.org/about/mission-and-vision.
 john-maxwell-teamMaxwell

 

 

 

 

Az egyes modulok témái:
1.) Isten elhívása a vezetésre; a vezető szíve; a vezető látása; fontossági sorrend és döntéshozatal; az emberekkel kapcsolatos képességek fejlesztése a vezetésben; illetve a stratégiai vezetés.
2.) a vezetői képességek próbája; az érzelmi biztonság, mint előremozdító elem, illetve az érzelmi bizonytalanság, mint gátló tényező a vezetésben; a feladatok kiosztása és az emberek képzése; a csapatmunka, mint álmaink valóra váltásának eszköze; a jövő vezetőinek mentorálása, mint a lehető legbölcsebb befektetés; és végül a vezetési képességek növekedésének a mérése.
3.) a vezetés a szemléletmódnál kezdődik; a vezető belső köre; Krisztus, a nagyszerű kommunikátor; vezetés nehéz időszakokban; a vezetés öt szintje; a mosdótál és törülköző művészete.
4.) a vezetőnek szánt élet; hogyan imádkoznak a vezetők; a vezető szellemi ajándékainak felfedezése kérdőív kitöltése által; a különböző vezetői stílusok leírása; hogyan fejleszthető a vezető; és a vezetők, mint ‘óriásölők’ jellemvonásai.
5.) vezetésünk alapjainak lefektetése; a vezetés sáfárság; különböző személyiségű emberek vezetése; a munka elvégzésének alapelvei; az együttműködés ereje; a döntésed szabja meg, hogy betöltöd-e rendeltetésed.
6.) vezetés és személyes növekedés; nehéz döntések meghozatala; időnk szervezése; siker vagy kudarc kulcsa; hatékony csapat építése; missziós parancs teljesítése vezetőként.

 

Technikai információk:
Időpont:   csütörtökönként 18:00-tól 21:00-ig, 12 alkalom, 3 hónapon át
Első alkalom:   március 2., innentől kezdve hetente
Helyszín:   Budapest belvárosa, résztvevők számától függően (a jelentkezőknek kezdés előtt pár nappal megírom)
Részvételi díj:   felajánlásból csinálom, így csupán a munkafüzetek nyomdai költsége: 800 Ft/db, a 6 darabra összesen 4.800 Ft a megrendelést intéző Élő Ige Gyülekezet számára
Jelentkezés:   ezen a linken
Határidő:   február 22., szerda (a munkafüzetek beszerzése és a helyszín-foglalás miatt)

 

Ha megmozgattak ezek a témák, érdeklődsz a vezetői lét iránt és kapcsolódnál hasonló célú, értékrendű emberekkel,  örömmel várlak a sorozatra!

 

Bízom abban is, hogy kialakul majd egy műhely, közösség is, amiből sok más értékes kezdeményezés, kapcsolódás is elindul.
Sőt, hogy majd Ti is továbbadjátok, ami a program eredeti célja is, hogy önkéntes felajánlások útján terjedjen, hatással legyen sokak életére.
 
Tarts velem a szolgáló vezetés útján! 

Orsi

A meghívást ér továbbítani, hogy másokhoz is eljusson ezen inspiráló & változást hozó szeminárium s tovább fejlődhessenek önmagunkon túl kapcsolataink, közösségeink is.