30/45-50-345     |     Coaching, tréning, mentálhigiéné a változásért, kibontakozásért.

Műhelysorozatom – Kapcsolódásaink a lélektan szemüvegén át

 

“Én, Te, Mi és azon túl? – Kapcsolódásaink a lélektan szemüvegén át”

interaktív, saját élményű önismereti műhelymekdsz_grund_kibontakozo


Ki vagyok én? Mi mozgat engem? Mi bennünk a közös? Hogyan kapcsolódunk egymáshoz és gyökereinkhez, mennyiben határoznak meg ők? Mi a helyzet az önismerettel? Miben, hogyan segíthet? Hogyan élek a szabad akaratommal? Hol az én felelősségem, mi az, ami rajtam múlik? Hogyan tudok ‘új ember’ lenni?

Többek között ezen témákat ízlelgetjük közösen az interaktív műhelyben, változatos gyakorlatok mentén saját élménnyel. Gyere, ha közelebb kerülnél magadhoz, másokhoz és mindezeken keresztül akár Istenhez, ha néznél a pszichológia/lélektan szemével (is) és ha teljesebben megélnéd azt az ént, aki a kezdetektől fogva benned él.

 

Szepesvári Orsi vagyok, közgazdászból lettem segítő szakember (coach, tréner, csoportvezető és mentálhigiénés), ahogy mélyebb hivatásomra fokozatosan ráleltem. Kísérek, fejlesztek, kapcsolódást elősegítek: önmagunkkal, érzéseinkkel, mozgatórugóinkkal, másokkal és a Teremtővel. A műhely kérdéseit magamnak is sokszor, sokféleképpen feltettem, csodálattal felfedezve mind többet magamból, másokból és minket összekötő Istenből.

A 3 napon átívelő műhelysorozatot ennek a program keretében tartottam:  MEKDSZ  Grund tábor